söndag 31 oktober 2010

actually there is one plot of land for sale




Idag har pappa K, mamma M, systerson T och bror J badat på Himlabadet i Sundsvall. Vi har åkt rutschkanor så det stod härliga till. Nu är vi sådär badhuströtta, som man bara kan vara efter en dag på badhus, Ikea eller i skidbacken.

Vi drog en sväng förbi Bauhaus innan vi åkte hem. Tänkte glatt passa på att kika klart på badhusinredning, när A för en gångs skull inte var med och distraherade. Men det gick sådär. Systersonen T proklamerade att det var det tråkigaste ställe han varit på i heeeela sitt liv och kallade det för Sughaus. Vidare så hittade han på att han var kissnödig, tills han insåg att det faktiskt fanns en toalett på Bauhaus, och det därmed inte var en anledning för oss att behöva åka därifrån i ilfart. A får följa med nästa gång.

I Härnta tog vi en biltur med besökarna till vårt finaste ställe vid havet. En karg och blåsig vik, med krumma träd, ljung och det kalla och vilda hösthavet dånande. Där vill jag bo. Det är så makalöst vackert att det ilar i magen. En sommarstuga där en vacker dag tänker jag mig. En tjej måste få drömma.

Och vi tog en tur till Dollar Store också och fyndade bilprylar, en skål och en vas. Inte ett lika poetiskt utflyktsmål kanske. Nu väntar söndagsmiddag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar