måndag 11 oktober 2010

snart på rull


Igår var det partaj - pizza, Pommac och Budapeststubbe. Pappa K fick en förhandsbeställningen på Gran Turismo 5 på PS3, blomma att ha på jobbet och galet färgglada kalsipper. Finaste pappa K!

I eftermiddag sätter vi oss i bilen och rullar söderut. Det är en pärs att åka bil med småbarn. Pluppen har en tendens att bli arg och rastlös, efter en sisådär 20 min. Mor M tager med många leksaker, majskrokar och sjunger Imse Vimse om det kniper. När han sover så kör vi gasen i botten, inga kisspauser tillåtna. Vi brukar alla vara hiskligt glada över att vara framme, och pluppen kryper i turbofart av glädje över slippa sitta fastspänd.

Gårdagen var ingen solskenshistoria heller, fick bära hem lillplupp från mataffären och trodde mina armar skulle gå av. På eftermiddagen lyckades han slå sig på munnen och blodet sprutade. På kvällen var nattningen timmalång och gnällspäckad. Hela dagen var liksom knasig, fel tid på tupplurar, mat och hela tjottabaletten. Men idag är det mycket bättre igen, även sötnosar får ha svackor.

Nu ser vi fram emot en toppenvecka med ett fullspäckat schema. Vi ska träffa A's kusiner, mostrar, morbror, mormor, farmor, farfar, gammelfaster, farbror och faster. Och alla tanter och gubbar som är mammas och pappas polare förstås. K-to the-U-to the-L!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar