torsdag 7 oktober 2010

mystisk oreda


Vem i hela fridens namn har dragit ner lampan från fönstret?


Kanske samma person som har rivit ut alla skor ur skostället. Mysko. Vi följer salivspåren...


Och alla kökshandukar och grytvantar ligger slarvigt utslängda på golvet. Men vem?


Aha! Där har vi den den skyldige! Med en hög räkningar. Tyvärr lillen, jag vet att du försöker hjälpa till. Men man måste betala dem. Det hjälper inte att säga att en bebis åt upp räkningarna. Tack ändå. Nu blir det snickarboa för dig lille Emil.

Vi klättrar på väggarna och vill till Öppnis, men snorigheten består. Vi kanske går ändå. Imorgon kommer morfar T, dvs min far, hit till Härnösand. Det blir intressant. Han vaknar nämligen kl.05.00 och vankar av och an i köket, brygger kaffe och rökhostar i högan sky. Men det blir skoj också.




4 kommentarer:

  1. 05.00??? Nu var du optimistisk..... om det ändå vore så väl.... när han var här klev han upp ena morgonen 03,40 och andra 04,20. Och ja rökhosta väcker varenda kotte.
    Haha vad A är gullig. Nästa vecka får han leka med sin kusse :)

    SvaraRadera
  2. Haha, vi kommer att dööö!

    Algot ser fram emot att leka med sin kusse:) Eller kuse, som kusin T skriver. Jag är glad att ni kommer att vara där samtidigt! Hurra hurra!

    SvaraRadera
  3. Vad duktig han e lilla killen! Mammas inredning är ju inte helt klockren, han måste ju visa hur det egentligen ska se ut ;-)

    Skit med dagis! Hoppas det löser sig på något vis.

    Kram

    SvaraRadera
  4. Stökigt värre här hemma, eller snarare så att mamma får jobba hårt för sin föräldrapenning, som städtant;)

    Verkligen skit med dagis, det kan bli så att han får gå på andra sidan stan. Och jag har inte körkort:( Ska börja ta lektioner nu, men annars blir det omöjligt att få ihop det. Du vet, det är inga höjdarkommunikationer här i en liten håla, så bussar funkar inte... Får väl bli sparkstötting i värsta fall, genom snödrivorna i -20 grader;)

    SvaraRadera