måndag 18 oktober 2010

long story short





Nu är vi hemma igen efter resan till Stockholmstrakterna. Vi hann inte allt vi planerat, för stackars lillen var fortsatt krasslig. Särskilt ledsna i ögat blev vi över att missa dopet i Västerås, men vad gör man när lillen är sjuk. Efter ett besök på Närakuten i Uppsala fick vi hostmedicin av farbror doktorn. Han mår lite bättre nu, men är fortfarande inte helt kry. Inne på femte veckan nu av dålig sömn, en gnällig och mammig lillplupp.

Men det var mysigt att träffa familjen! Lite hann vi med ändå; middag hos syrran, hos mamma, middag hos svåger i nya huset (lillen sov mest på en lurvig ryamatta), pappa K och mamma K fick en fika på tu man hand i Täby Centrum och en brunch med vänner innan det bar av hemåt igen.

Och så fick vi träffa A's lilla kusin och stora kusin, det är ena toppenkillar det! Det dröjer till jul innan vi är samlade igen.

2 kommentarer:

  1. Kul att ni haft det bra trots lilla sjuklingen! Vilma halsar oxå mollipect just nu (har för mig att jag läste det på FB!?), hon har hostat så hon spytt mer än en gång, not fun at all!

    Krya på dig lillskrutten!!!

    Kram

    SvaraRadera
  2. Det börjar bli bättre, tur som tusan. Känns som att vi alla gick i en utmattningsdimma i många veckor. Tack Mollipect!

    Stackars lillan:( Hoppas hon blir kry snart!

    Massor med kramar på er sötnosar!

    SvaraRadera