fredag 20 januari 2012

men hur välkommen?!


Våra två puddingar

18 januari 2012 kl.22.58 kom hon - lilla B - 4,3 pannor tung och 53 cm lång. Sicken bjässe, men hon hittade till slut utgången på något sätt och trycktes ut med 'bara' (inte så bara, god bless!) lustgas till hjälp. Något av en övernaturlig bedrift, om jag själv får tycka.

Nu är vi alldeles precis hemkomna. Lillpluppen är snäll och intresserad, men också lite skeptisk och osäker, trots att lillasyster kom ut ur kaggen med en Blisten Maskin-bil i ett paket. Schysst syrra! Det behövs lite maxat familjemys här i dagarna för att anpassa oss till allt det nya.

4 kommentarer:

  1. Vilken underbart söt liten tjej ni fått!!! Grattis! Nu blir jag inte bara liite avundsjuk.... Hoppas det är min tur snart-inte förlossningen men en liten bebis och en tom mage!

    SvaraRadera
  2. Tack! All väntan blir som bortglömd, det lovar jag! Det gäller att gräva in i sitt djupaste för att hitta tålamod att hålla humöret uppe bara:) Snart så! Lycka till!

    SvaraRadera
  3. Grattis till en alldeles egen lillasyster :)

    Tänk att helt plötsligt nästan ha fullt i bilen, vilken grej!

    //Mia

    SvaraRadera
  4. får gratta här oxå, tänk att hon är här nu!!! litet mirakel som är då fin, och vilken syrra hon är, som kan producera en sån present, smart som attan att smöra lite fint för storebror det första man gör ;) hoppas ni kan mysa ordentligt nu alla fyra!!!!!

    SvaraRadera