fredag 6 januari 2012

i ilfart




nedför backen, tusen hål i nacken. Annars roar vi oss mest med att äta mat. Igår lagade maken 'sin' kick-ass Chicken Tikka Masala och idag provar vi oss på en Coq au Vin. Det lunkar på i sakta mak här hemma.

Jag blir direkt provocerad och missunnsam av alla semesterreklamer som går på televisionen. Det känns inte helt rättvist och trevligt att folk ska få simma runt i pooler och fisljumma hav, bland palmer, paraplydrinkar och tropiska frukter medan man själv sitter här vid polcirkeln och huttrar i sin blekhet. Inte ok alls.

2 kommentarer:

  1. vad är väl en drink vid poolen i solen mot en frisk härlig lek i gnistrande snö? och med så god middag att avsluta dagen me!?

    man ska alltid se det positiva i situationen man är i ;)

    SvaraRadera
  2. Hmmm, snö vs. sol;)Skämt åisdo, jag är nöjd med tillvaron, men är seriöst beroende av semesterresor och gillar att ha något att se fram emot. Men det ska väl gå att ordna en resa någon gång, när lillan väl kommit och installerat sig lite i hushållet. Båda päronen får ju vara föräldralediga samtidigt nuförtiden också... Har lite lösa planer på något skojigt.

    SvaraRadera