tisdag 17 januari 2012

bussen!!!

Ni vet när man står och väntar på bussen och så hör man ett fordon som surrar och tror att det är bussen, för att därefter upptäcka att det inte alls var bussen utan en skåpbil/hjullastare/permobil? Så står man och väntar en stund till. Och sen när man väl hör bussen så vet man. Man behöver inte ens kolla, för man vet att just precis så låter ju bussen. Och nu kommer den, på riktigt.

Ungefär så är det med värkar.

4 kommentarer:

  1. hahaha va tvungen att skicka det inlägget till en kompis som väntar på att föda närsom, hade BF 17/1 :)

    Grattis än en gång till lillan, hoppas hon är snällare vad gäller magen än Alle :)
    Kram på er!

    SvaraRadera
  2. Men visst är det så? Man går omkring och känner efter så in i Norden, och tror att nu kanske det startar. Men nej. Men när det väl startar, då jäklar går det liksom inte att blanda ihop det;)

    Tack så mycket! Hittills verkar hon bättre i magen, mjölken har kommit igång, och jag matade med pyttelite ersättning tills den gjorde det så hon slapp skrika lungorna ur sig. Hon är en hungrig brutta.

    Jag är så himla nyfiken på hur man tar hand om två små?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja stor är hon minsann så förstår att hon är hungrig :)
      Det kommer gå bra ska du se, kommer Algot att gå på dagis? Jag hoppas att Milos får plats nu i mars för jag vill jobba!! :) Trött på att gå hemma, dagarna ser likadana ut (på jobbet med iofs) och man träffar inga människor känns det som. Men jag njöt första tiden då Maksim va på dagis och Milos sov länge om dagarna, inte längre kan jag säga, full fart!

      Radera
  3. Han ska gå två heldagar i veckan, skönt för mig och så trivs han så himla bra. Jag förstår att du är sugen på att komma 'ut'. Jag är lite rädd att det ska bli ensamt att vara hemma, vi har ju inget stort socialt nätverk alls här, och speciellt inte andra föräldrar. Jag trivs jättebra med att jobba just därför. Men jag ska ju inte alls vara ledig lika länge den här gången. Pappa K's tur att ta hand om kidzen kommer i aug redan hehe;)Jag hoppas på att vara lite hos svärmor och svärfar i Täby med barnen under våren också, se lite Stockholm igen. Det kommer nog att rulla på:)

    SvaraRadera