torsdag 9 december 2010

rännskita


Ja. Ni förstår konceptet. A m.fl. är lite funky i kistorna. Vinterkräkis? Jag lämnar detta ämne därhän, och drömmer mig bort till en mer ordnad och julemysig tillvaro med lussebullsbak, julgran, mamma M i nytvättat hår och cashmere-kofta, och pappa K i full färd att tända en brasa i den öppna spisen, till tonerna av Oh Come All Ye Faithful.

3 kommentarer:

  1. ledsen att paja illusionen men jag la ihop 1+1 och fick 2. Min kollega har en dotter och numera även en man som lidit av magont(och då pratar vi elaka kramper), RS (min fars förkortning av din rubrik) och ingen aptit, typ en vinterkräkvariant fast utan att kräkas. Och en annan kollega kände genast igen symptomen för en kille i hans sons handbollslag led av samma sak. Med andra ord; jag tror din son (förutom av 4-dagars)lider/har lidit av en variant av vinterkräk som springer omkrring nu och nu har smittat en farmor/gammelmoster oxå..
    Med hopp om tillfrisknande och ingen mer insjuknande!

    SvaraRadera
  2. Ååh! glömde säga att ni var superfina i gårdagens utstyrslar! Speciellt K, han var inte helt lätt att känna igen nej, och vilken snygg tröja han hade sen! ;)

    SvaraRadera
  3. Tack raring! Jag tycker det låter som det vi har åkt på, eller en person har kräkts också... Men de flesta andra mår hyfsat bra. Strålande juletider;) Vi ses förhoppningsvis på julmarknaden till helgen!

    SvaraRadera