fredag 3 december 2010

bråda tider


Den 40-gradiga febern består. Vi har varit till faster doktorn som säger att allt ser bra ut. Ja, till och med febern. Nojjig och nervös mamma M bara... Vätska, alvedon och glass heter hälsokuren. Det gör inte under med lillmagen, vi har haft ett par katastrofer som krävt akutdusch. Stackars lillplupp. Huvaligen. Tvättstuga nu, ja.

Men vi lyckas få ihop det mesta av flytten trots detta. Imorgon åker alla möblerna ett par kilometer släp (efter att ha burits av enbart flyttgubbarna pappa K och mamma M, men vi har gjort det förr) - till väl valda rum av huset. Några rum ser nämligen ut som de råkat kliva på en mina. Inget internet och inga tv-kanaler har vi heller, insåg jag till min förskräckelse! Men det finns ingen tid att slappa, kan man trösta sig med om det känns bättre.

Badrummen är sååå in i Norden fina. Är vansinnigt nöjd, trots några stora sista-minuten-ändringar som dök upp under arbetets gång, typ en hel vägg gick från svart/grå till rosa/röd. Sen är inte allt helt hundra än, fattas lite takfärg (nog för att furu är hett...) och icke-blommiga taklampor.

Ni ska få se lite snajsiga för-och efterbilder såklarre. Soon to come cupcakes. Nu - ner i flyttlådan igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar