torsdag 9 december 2010

no woman no cry

Mamma M som hula-hula-brutta. Bastkjolen luktade lite illa, men hade skön resår i midjan som tillät mycket karibisk buffé och peach melba (smakade som en Paris Hilton-parfym).

Jag har ju utlovat bilder från julfesten, och här har ni mamma M och pappa K i all vår prakt. Pappa K var så förklädd till rastafari att folk trodde att han var cateringpersonal. Jag tyckte att han såg brännskadad ut. Och dreadsen var bortom allt kritik, det såg ut som fina tjocka glansiga flätor. Mycket kul alltihopa.

Det var en trevlig fest; god mat och det serverades sliskiga drinkar och Red Stripes. Kul att gå runt på arbetsplatsen och helt plötsligt inse att man själv kommer att sitta där i personalmatsalen med en kaffekopp, om blott ett par veckor. Ljuva myndighetsliv, vad jag ser fram emot att omfamna dig.

Lillen hade grinat efter mamma hela kvällen (hans lider sedan en vecka tillbaka av elakartad mammighet), och en av barnvakterna åkte på magsjuka och ligger nu däckad i en säng här hemma hos oss. Igår innan festen kom även en ny hantverkare hem till oss och ska fixa det den andra förstörde. Han bor i vårt vardagsrum och pratar ingen svenska. Jag har iallafall varit och köpt grapefrukt till honom, det var det enda han ville ha från affären.

Ni hör ju själva - det är ett mad house hos lilla familjen. Behöver semester från livet just nu. På söndag ska vi på julmarknad, det får väl duga som semester så länge. En positiv sak är att vardagsrummet blir färdigt idag - bortriven heltäckningsmatta, nyslipad parkett och vitmålade väggar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar