fredag 24 december 2010

det var inte bara tomten som var vaken


Det känns som vi blir voodo:ade av någon som vill oss ont. Fy på dig, i så fall, ät en pepparkaka. Igår kväll slog vinterkräkis ner i de resterande 66 procent av den lilla familjen. Huva vilken natt och kväll!

Lillplupp är hyfsat pigg idag, men med mamma M är det mer visset. A har öppnat paket och inspekterat nya kastruller, slevar och pekböcker. Mjuka paket var boring, men det var väntat och mamma M tar inte illa upp det minstaste (inte ens trots att hon köpt fancy schmancy kläder från Mini Rodini och Cheap Monday. Han kan inte vara en fäshion-löver än, han är ju bara ett år. Jag menar - lillsnubben äter presentpapper).

Idag ska vi alltså inte alls sätta oss i någon bil för att fira jul. Mamma M ska dricka nyponsoppa och ligga i soffan, och pappa K ska ta hans om lilla piggelinen. Vi kan ju titta på Kalle Anka i alla fall.

Förra året missade vi julafton (hade en liten förlossning att pyssla med) och i år missar vi den igen. Men förhoppningsvis hinner vi ner om någon dag; för att få i oss lite rester, titta på en halvvissen kram och sno ihop en försenad tårta åt vår älskade lilla ett-åring!

Ett stort grattis till vår lilla fining, du är en riktig solstråle! Jag önskar så att du kunde ha fått den finaste dagen med kalas, släkt och hela tjottabaletten. Men det blev inte idag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar