söndag 5 december 2010

efter-bilder

Lilla toaletten



Badrummet



Sådär. Här kommer några efter-bilder, sådana ska visst följa före-bilder. Men vi har inget internet, så det blir till att smurfa via mobilen vilket är lite krånglo. Here goes. Sorry för dålig bildkvalitet, de är tagna med mobilen för kameran är på villovägar (i en kartong kan man gissa).

Nu är det så att det inte bara är är bildkvaliteten som är undermålig. Tyvärr så är glädjen över renoveringen bortblåst med nordanvinden. Badrummet är felbyggt (!!!) och vattnet rinner inte ner som det ska (läs: det blir en barnpool av hela golvytan och man får ta på sig gummistövlar om man vill pinka efter att någon duschat). Inte bra, om man uttrycker sig milt. Skithelvetesjävlapissdåligt, skulle man också kunna säga. Så sa vi. För att detta ska rättas till krävs att man river hela badrummet. Ja, det är sant.

Detta pallar vi inte med, och ska se oss om efter duschkabin eller någon form av duschhörn. Det funkar förhoppningsvis, men blir lite fulare. Så trots tiotusentals kronor bortslösade på badrumsrenovering, så duschar vi i tvättstugan i källaren, i halvmörker, en tid framöver.

Motgångar kommer, sådant är livet. Inget att grotta ner sig över, hur trist det än må vara. På den positiva sidan så är lillplupp äntligen på bättringsvägen. Han har varit så rackarns krasslig. Idag har febern försvunnit, men magen är fortfarande pajko. Det känns däremot som att det börjar vända till det bättre, och det är vi lättade och tacksamma över.

Nu sitter vi här i vårt kaotiska hus. Det blir till att packa upp hela veckan och få lite ordning. Hem ljuva hem, nu har vi landat. Jag vill inte flytta på ett bra tag. Efter en heldag av kånkande så kroppen nästan gick av, svor jag högt och heligt att nu sitter jag där jag sitter. Känner för att elda upp flyttkartongerna på bål i trädgården, men det kanske räcker med att vika ihop dem och ställa i källaren för att samla damm. Trygghet och stabilitet är något väldans fint.

Godnatt fina!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar