onsdag 21 juli 2010

you know that I love you boy, hot like Mexico



En fin present! A tackar och bockar.
Jag får väl dreggla baljan full, tänkte bebis. Pappa K och farbror O bar ner honom till sjön så han fick åka baljbåt, som Moses i vassen. Kul lek!
Bebis höstoutfit från Zara

Fullt upp har vi haft det idag. Först skulle det införskaffas nya kläder till K på Forum Nacka så han ska se proffsig och snoffsig ut på nya jobbet. Man kan lura vem som helst att man är sjukt kunnig och kompetent bara man tar på sig en kostym. Så vi tittade på skjortor (blårutiga, blårandiga, bara blå osv) och kostymbyxor på tvären och längden. En skjorta och två par brallor blev det till min tjusige och kompetente man.

Bebis däremot skippar kontorslooken i höst kör på en mer soft stil än pappa K, han tänker: casual söndag, chilla på café och bläddra i en tidning, strosa bland höstlöven och kolla på tv i soffan iförd mysbrallor.

Efter shopping åkte vi till våra polers S och O. Där bjöds vi på en strålande grillad burgarlunch och hemmagjord paj till efterrätt. Vi gick ner till stranden också och tog oss ett dopp i sjön (utan att vänta en timme efter maten! Men vi överlevde och ingen fick kramp och sjönk det minsta lilla). I sjön fastnade jag halvvägs upp på en badbrygga, på grund av klenhet i armarna, och underhöll alla med att se ut som en strandad val. Bebis satt i sin balja utan vatten, för att inte få en sandöverdos, och lekte glatt. Han fick en fin present av våra vänner! En resväska att packa kuliga saker i. Typ majskrokar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar