söndag 2 januari 2011

home sweet snow


Hemma i Härnta och snö upp till stjärten. Vi funderade på att bara köpa ett nytt hus, för det var så mycket att skotta så vi inte kunde köra in på uppfarten ens. Men sen kom vi på att det var söndag och mäklarna har stängt.

Även om vårkatalogerna börjar dimpa ner (dock inte i vår brevlåda som brevis vägrat att stoppa post i pga den meterhöga snövallen framför), så känns våren låååångt bort. Minst ljusår.

Imorgon börjar mamma M på el nuevo trabajo. Skjortan och de svarta seriösa brallorna är framgrävda ur garderoben och hänger redo; och blöjor, extrabrallor i storlek 80 och diverse plastleksaker är bortplockade ur handväskan. Vill inte gärna att en neongrön låtsasmobil börjar plinga för fulla muggar första dagen. Pirrigt!

(Pappa K låter bestämt hälsa att han inte över sin döda kropp kommer att ta över bloggandet, trots att man kan tycka att han borde dra sitt strå... Jag har iallafall bett honom att ta ett foto på en sockerskål som jag vill visa upp, i dagsljus, får se imorgon om han hörsammat kravet).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar