söndag 30 januari 2011

billig homestajling

Mer före-och efterpics, hojtar ni för full hals. Spänningen är olidlig. Vad är det nu som skruvats dit... Eller kanske har vi städat?

Nya handtag är svaret.


Voila! Och mer städat var det också helt plötsligt på efter-bilden. Skumt.


Helst vill jag ju ha ett nytt kök. Men det blir nej på den. Vi hittade billiga handtag på Coop som vi satte dit. Homestyling light.

Nu är det bara det eländiga kaklet i köket som behöver bytas ut. Går inte att bara tejpa på kakeldekor på eländet ens, det är struktur på kaklet också. Som allt annat på detta bygge. Lit fult ha int nå dött av.

Apropå inredning - hur sugen blir man inte på att gå på Lindströms och Schyfferts 'Ljust och fräscht'! Men hittar inga biljetter:( Slutsålt! Det är ju för lustigt hur mycket det renoveras och inreds nuförtiden. Även hos oss. Det går lite (haha, handtagsinlägg?) till överdrift ibland. Det tar tid, ork och pengar. Efter A's rum tar vi paus och är lediga under helgerna ett tag framöver.

2 kommentarer:

  1. Ville bara säga att jag tycker luckorna är superfina! Jag älskar det lantliga som du kanske märkt! :) Va fint det blev med de nya handtagen!

    SvaraRadera
  2. Åh man tackar! Skönt att luckorna är vita och rätt neutrala. Köket i övrigt skulle behöva en hel del arbete... Trist plastmatta och kaklet är ju för bedrövligt. Och tapeterna, lord, den fulaste bården ever. Men allt sinom tid:)

    SvaraRadera