tisdag 27 mars 2012

under vädret


Men kan någon sparka lite liv i mig? Är fortfarande helt mör och tung i benen. De där friska tagen kom visst inte över en natt.

Ja, andra trevligheter? Vår bil blev påbackad idag.

Vi kikar lite på Mad Men i stället nu, tycker jag.

4 kommentarer:

  1. Min bil blev också påbackad förra veckan. Av en smitare på parkeringen, en röd bil konstaterade polisen. Nu får man vara utan bil ett tag och många tusenlappar fattigare. Kan vi sura tillsammans?

    //Mia

    SvaraRadera
  2. Fy så tråkigt! Pappa K satt i bilen på en parkeringsplats när det hände, så vi fick farbrorns uppgifter. Men vi lämnade in den för ny vindruta bara förra veckan. Och nu dags igen. Så jag är absolut på att sura lite ihop:)

    SvaraRadera
  3. Får man gissa på en parkering till en affär som heter som en valuta? Hädanefter går jag till affären med mina små ben och bilen står kvar hemma på min gata i stan.

    Vi skiter i att sura, det blir ändå inget bättre. Bättre att glada tillsammans :)

    //Mia

    SvaraRadera
  4. Faktiskt inte! Var där häromdagen, insåg att det är alldeles för trångt även för 'lilla' barnvagnen och blev less. Det var faktiskt borta vid lillens förskola. Man undrar ju lite vad det är för jeppe som försöker backa in i en redan tagen parkeringsruta, där pappa K bara gapar och undrar varför karln inte bromsar. Men solen skiner så jag hakar på det glada!

    SvaraRadera