söndag 20 februari 2011

söndagens höjdpunkter



Woho! Inga lik i garderoben.

Sitter i fåtöljen, helt mör i kroppen. Har städat hela huset och flängt som en galning med dammtrasan i högsta hugg. Tvättat, städat 150 kvm, klätt om en möbel, fixat klart A's rum och lagat matlådor bl.a. Pjuh.

Då får man äta semla som belöning. Egentligen borde man få två. Speciellt med tanke på att måndagen närmar sig med stormsteg.

En annan som var trött ikväll var lillplupp. Han blev nyss nattad efter att ha legat på golvet och vilat huvudet mot ett DVD-fodral. Han är fortfarande inte helt hundra efter sjukan, hoppas han klarar förskola imorgon. Lillskrutten då.

Idag högg vi hål i jul- och påskpyntsförrådet (ja, vi har för mycket utrymme) på övervåningen, och fann en skatt. En vit kakelugn precis som säljarna utlovat! Den ser alldeles perfekt ut och jag är kär. Pappa K suckade djupt då han insåg att jag kommer att vilja hacka fram den. Det resulterar ju i ett litet projekt. Riva en vägg och bygga en ny i vårt sovrum.

Ett litet projekt.

7 kommentarer:

  1. Det är tur att ni gillar projekt, ni får väl sätta grabbgänget från storstan i arbete när de kommer och hälsar på. Algots rum blev verkligen fint, där kommer han och kusinerna att ha många roliga stunder. Ja kanske inte kusin J riktigt än, hon måste tuffa till sig lite först.
    Kram

    SvaraRadera
  2. WOW!!! vilken skattgömma! Funkar den? Äsch, en vägg är inte så svårt att bygga, det kan t.o.m jag ;) i värsta fall får vi väl komma och hjälpa er... men det vet inte Calle att jag har sagt så jag kan nog inte lova nåt. MEN klart värt mödan att slänga upp en ny vägg om man får en kakelugn! Vilken lyx!

    Algots rum blev verkligen fint :) Så fort snön ger med sig en liten smula så kommer vi och hälsar på! Jag är jättenyfiken på huset!
    Vi ses om två veckor!! Wohoo :)

    Kram!

    SvaraRadera
  3. oj.... gjorde visst lite fel. Nu får du gissa vem som skrev ;)

    SvaraRadera
  4. Hittade precis hit till din blogg - kul! Och jag ser att vi bor i samma stad med...

    /Malin

    SvaraRadera
  5. Catta - vet ej, hoppas den funkar! Men det är inget måste, har en öppen spis på bottenvåningen. Vill mest ha fram den för att sen är så sjukt snygg. Du och din herre får gärna komma och bygga;) Själva rivandet går ju fort, men sen behövs ju lite ny vägg, nya tapeter, ett nytt golv och nytt tak... Måste nog spara en slant till det! Det ska bli himla kul med brunch! Vi hoppas att ni tar fina bilen och brummar norrut snart! Det finns plats!

    Malin - vad skojigt att du hittat hit! En till Härnösandsbo?

    SvaraRadera
  6. Semlan var härlig! Och kakelugnen är som en dröm.

    SvaraRadera