tisdag 22 februari 2011

det där med orken

Idag hade vi middag på jobbet, med vin och frågesport. Känner mig genast ett litet snäpp piggare. Jag ska egentligen inte klaga, pluppen sover fint nuförtiden och vi börjar bli friska och krya. Skärpning mamma M.

Men något som jag tror blir en riktig energikick blir vår Stockholmsweekend nästa vecka! Vi ska träffa familj (inkl. A's bebiskusiner!) och vänner. Brunch!

Det är lycka det.

4 kommentarer:

  1. Precis vad som brukar hjälpa mig!!! Vill oxå åka till storstan ju! Men jag måste tålmodigt vänta till slutet av april... Suck, låååååång väntan, men därimellan kommer bebis så jag har ju verkligen nåt megastort att se fram emot!

    Kram

    SvaraRadera
  2. Kalmarkusinen längtar! Se till att ni kommer iväg i tid på ons. Vi måste ses tidigt på tors, vårt flyg går redan 1455. Sugit men sant!

    SvaraRadera
  3. Det ska bli så himla kul:) Men det blir nog extra spännande för er att åka i april! Med två småttingar i bilen;) Kram!

    Jenny - vi ska försöka åka kl.16.30, och käka middag på vägen. Gissar att vi är framme runt innan kl.22.

    SvaraRadera
  4. Det ska bli så kul att alla barnen ska få ses samtidigt, även om lilla J nog får passa sig när hennes bror och kusiner härjar runt. Vi saknar er och Kalmarligan så otroligt mycket!

    SvaraRadera