lördag 19 februari 2011

raggsockar på



Men jag drömmer om ballerinaskor, flares och en vit tunika. Ett silverarmband till. Utsläppt hår. Och fred på jorden.

4 kommentarer:

  1. Oh my god!!!! Jag trodde vi hade det kallt med minus 16 grader...
    Den där drömmen känns sjukt avlägsen just nu, men jag delar den med dig.

    Nu har jag uppdaterat mig här på bloggen och gu va fint Algot har fått det i sitt rum! Vilken lycka!!! Jag har fortfarande (!) lite fix kvar i Vilmas rum, men sen ska jag ta några bilder.

    Ni ser ut att ha det bra iallafall, trots isande kyla!

    Tror jag ska blogga lite igen... Har varit så jäkla slö, så fort jag får några minuter för mig själv så har jag bara vilat. Men jag är ju också så sjukt uttråkad så nåt lite skoj kan man ju göra, jag behöver ju iallafall inte röra på mig haha!

    Massor av kramisar på er bästa lilla familjen!!!!!!

    SvaraRadera
  2. Åh, helst skulle jag vilja ha jeanshängselbrallor:) Såg de snyggaste på HM! Men det passar inte riktigt på jobbet. Synd det.

    Tack! A gillar rummet, och det är det viktigaste. Vi har det bra, bortsett från diverse sjukdomar. Pappa K har varit halvsjuk i flera veckor (sen A började dagis haha).

    Ditt största bloggfan ser fram emot ett inlägg, ingen stress;) Men jag gillar att läsa om hur ni har det. Bästa inspirationen!

    Massor med kramisar på er också, snart inte lika lilla familjen!

    SvaraRadera
  3. Haha, det skulle ju va klockrent att komma med hängslebrallor till kontoret! Du kanske ska försöka införa casual friday!?

    Sjukdomarna är ju inget vidare, och verkar vara helt klart oundvikligt när pluttarna måste gå på förskola... Tyvärr. Men när den här ruggiga vintern går mot sitt slut så får man hoppas att det blir bättre (känns ju dock som sagt väääldans lång borta).

    Har precis lagt in ett superintressant inlägg på bloggen, only for you my darling!

    Kramelikram

    ps. vilken lycka med din skatt ni grävt fram!!!

    SvaraRadera
  4. Hahaha, tror att arbetskamraterna skulle sätta kaffet i halsen! Mode bor inte i Härnösand. Eller det skulle vara Odd Molly-modet kanske då...

    Tack för inlägget! Ska bli så himla kul att höra om ert nya liv, med två småttingar. Underbart! Vill gärna höra alla era tips för överlevnad, så att vi känner oss redo för nummer två någon gång;)

    SvaraRadera