lördag 4 september 2010

oh sunny saturday






Vi har en jättemysig helg här med la familia. Lite lördags-gå-på-stan och kika i de tre affärer som finns, sightseeing med vackra vyer, bilåkning i nya bilen (pappa K storknar av lycka, en sprillans ny bil) och fika i solen. Nu vankas det tacos! Ay caramba, det är svenskt helgkrubb det!

Imorgon kommer A's farmor och farfar med resten av våra möbler från Stockholm. Vi vill ha vår sköna gamla soffa, den provisoriska bäddsoffan omöjliggör allt ljuvligt tv-slappande som vi brukar ägna oss åt. Det ska bli gött.

2 kommentarer:

  1. Mysigt det låter! Har ni fått ny bil? Företaget elle...? Vi håller på att kolla en lite större bil, blir ju en väldans mycket bagage när man har en liten plutt me sig.

    Vilken tjusig klänning du visa upp, är shoppingsugen som vanligt...

    Kram

    SvaraRadera
  2. Vi köpte en sprillans ny bil i helgen. Fick pengarna från lägenhetsförsäljningen och slog till. Den gamla var så galet liten, opraktisk och inte speciellt trafiksäker. När man ska åka långa sträckor så behövs det lite mer utrymme. K är sjukt nöjd.

    Tack fining! Jag har inte handlat kläder på evigheter:) Men jag ska till Stockholm nästa vecka, och syrran ska passa Alle, så jag får gå på stan en eftermiddag och hitta höstkläder. Haha, bara därför kommer jag säkert inte att hitta ett endaste plagg;)

    Kram!

    SvaraRadera