onsdag 18 april 2012

förnöjda lilla B


Tre månader! Jisses i min låda vad tiden går asmycket fortare än med storebrorsan. Tänka sig, nästa månad är det dags att introducera krubb *trycker på paus och hoppas att det blir en lång vår och sommar*.

B är en sådan solstråle och skrattar alldeles kolossalt mot alla som tar sig tid att titta på henne. Hon sover oftast bra på nätterna och vi är oändligt oerhört och enormt tacksamma för det. Alltså verkligen jätte.

Lite mammig har hon blivit på sistone. Det är väl mest tuttrelaterat. Bada är helt klart en favvosysselsättning. Att ligga på mage och gymnastisera, njae, helst inte va, men det får hon gott göra ändå. En liten förkylning har hon hunnit med, men det tog hon med en klackspark. Hon trivs i vagnen och i bilbarnstolen. Ibland är hon ledsen och skriker jättehögt, förstås, hon är väl ingen mes heller.

Hennes näsa, hur söt?! Och hennes ögon är de mörkaste blå man kan tänka sig. Vi är kära helt enkelt, i henne och i brodern.

Vi päron är i runda slängar hundra gånger mer avslappnade med B än vi var med storebror A. Vi överanalyserar inte blöjinnehåll, hudåkommor, baciller, gråt, snoriga näsor eller badvattentemperatur. Nya lite softare vi.

Imorgon firar vi med en vaccination, sorry bruttan, men hon är tuff och klarar det. Jag däremot...

1 kommentar:

  1. Men hur söt är hon på en skala, lilla fröken B! Jag tror jag smäller av. Puss på er

    SvaraRadera