lördag 21 april 2012

bloody hell



Jamen jajaja, jag tar på mig vinterjackan då. Ger upp. Snöblandat grått klegg och 1 ynka grad *viftar med vita flaggan*. 

I helgen städar vi, alltså på-riktigt-städar. Tydligen ska folk kunna öppna garderober och skåpsluckor, kika i källare och garage utan att få matlådor, pet-flaskor eller 2,5 ton pappersåtervinning i huvudet. 

Vi har fått en redig lista av mäklaren, bl.a. måste toaborstar och tandborstar bort inför fotograferingen. Folk kan ju få för sig att det bor någon i huset. Någon som borstar både toastolar och tänder. Det säljer tydligen inte. Och så ska man köpa nya blommor och fylla fruktskålen med fräsch frukt. Blir det för excentriskt med kumquats och carambola tror ni? Bananer känns ju lite trist. Citroner för stylat. Äpplen?

Tillbaks till gruvan.

1 kommentar:

  1. Usch! Inte så härligt väder här heller, men tack och lov ingen snö iallafall ;) Tänker på er och städningen, är ju helt kokko att ha en lång lista på saker ni måste tänka på, som sagt så kan det ju faktiskt vara så att det inte är et showhouse utan ett familjehus!!! Lycka till, och du, kör lite härliga, syrliga äpplen, känns lite nytt och vågat efter alla gula citroner man ser i var och varannat hus/lägenhet. (Vi hade bananas, grapes, lemons, apples, kiwis, clementines, and lime, lite beslutsångest alltså :))

    SvaraRadera