onsdag 4 maj 2011

en annan jobbar


Det tunga artilleriet är tillkallat när mamma M och pappa K är busy busy - A är hemma med farmor, farfar och vovven. Maxat bus. Åh men åh vad man skulle vilja vara med om alla gulligheter som lillen hittar på. Idag har han till exempel meddelat att han har en svans.

Pappa K är på kurs i Stockholm och bor på fäncy hotell där de serveras måltider med tema 'gulliga djur' -kalv, lamm, spädgris och kanin - till lunch och middag.

4 kommentarer:

  1. Hej och hå, det var länge sen!

    Tiden framför datan är just nu ett minne blott, men nu sitter jag här och njuter av att Signe sover lite under kvällen (blir väl värre på natten nu ;-)) och passar på att tok-surfa!

    Fint ni har det där hemma! Och vilken fin tavla du vunnit av kära Emelie, hon gör så himlans fina grejer! Det var ju hon som tagit de fina bilderna på Vilma för ett år sen. Har du sett dom förresten? Måste lägga upp på bloggen snart!

    Hoppas iallfall att allt är toppen! Åker till Stockholm runt midsommar och stannar ca en vecka, var håller ni hus då...?

    Stora och många kramar till dig och familjen!

    SvaraRadera
  2. Det var det, länge sen alltså! Jag är så nyfiken på hur det går för er! Får ni någon skönhetssömn? Gulliga barn har ni iaf gott om nu:) Hoppas Vilmas hosta blir bättre!

    Det börjar bli ordning på torpet. Köket måste bli nästa miniprojekt, gräsligt kakel och gräslig bård. Tur att man har en händig man:) Jag blev så glad för postern. Tror du visade nån bild, har jag för mig. Duktigt hon är Emelie!

    Jag åker ner 29/6, är ni kvar då? Vill så himla gärna träffa er!!!

    SvaraRadera
  3. Vi är kvar tills den första eller andra juli då vi drar vidare till gotland, tjohooo!!! Då säger vi att vi gör vad vi kan för att ses!

    Skönhetssömn blir nog aktuellt i mitt nästa liv eller nåt ;)

    Men allt går bra. Vilma är gullig mot Signe, kramar och pussar, men ibland kan ju det bli nåt litet slag eller nån grej som flyger i luften mot hennes håll. Det är oss hon testar, varje minut av hennes vakna tid... Ibland kan det va svårt att få tålamodet att räcka till, men får bita ihop och ta ett djupt andetag så blir det bra.

    Kramar

    SvaraRadera
  4. Men vad bra att vi hinner ses! Toppen:)

    Jag förstår att ni har fullt upp, men jag är himla glad att du hinner skriva några blogginlägg ibland, så kul att läsa och se bilder.

    Trevlig helg finingar!

    SvaraRadera