tisdag 12 juni 2012

fint ska det vara





Jag funderar på att börja samla på porslin, det gick ju sådär med mitt förra servissamlande då Satumetsä från Iittala utgick ur sortimentet. 

Efter att kikat runt ett par varv på nätet har jag fastnat för Carisma från Rörstrand. Bara att börja samlandet då. Välkomna på finmiddag runt 2018! Tidigast. Fulmiddag på Ikea-porslin och med pappersservetter kan man få när som helst däremot.


4 kommentarer:

  1. Men hallå vilken bra smak du har, det är ju precis de som jag valt ut i sortimentet att börja samla på! Men Tobbe ska promt ha enkla vita... Jag har dock hittat en superfin budget variant på det randiga porslinet, där delarna kostar ca: 40:-/styck!

    Så ni kan få komma och äta middag på mina kopior mycket tidigare än 2018 ;)

    SvaraRadera
  2. Detsamma! Tänkte mest att jag kunde önska mig delar i present när det vankas födelsedag/jul och därmed kommer samlandet att gå saaaakta. Men det gör inget! Var finns de där budgetvarianterna? Kommer gärna och äter innan 2018:)

    SvaraRadera
  3. Nice! Men du... Är det inte bara så att det där är iitalas sommarporslin? Dom har ju olika porslin under olika delar av året... Kram!

    SvaraRadera
  4. Det är sommarporslin, men förra sommaren sade de på Iittala-butiken i Täbban att de inte ska fortsätta med den? Och i år har de en annan sommarkollektion (?) som heter Korento. Har hittat massor av Satumetsä-delar på Iittala-outleten i Sundsvall, men känns trist om de inte ska fortsätta, saker går ju sönder och man vill kunna komplettera. Hur som haver, har muggarna och skålarna, tallrikarna hade nog varit lite mycket i Satumetsä-serien ändå. Så vi kör på ränder i stället:) Kram!

    SvaraRadera