fredag 15 juli 2011

ulvön





Båtresa till Ulvön. Båtresan var lite lång med en skogstokig unge som sprang fram till cafét ombord och skrek glass och kakasugen i ett. Med ett pussel och en tupplur senare så var situationen under kontroll.

Väl där åt vi pizza på en uteservering vid havet och strosade runt. Lillen skar sig i fingret på något (bordet?) och blodet forsade, och nu överdriver jag inte ens. Förstår inte alls vad han skar sig på eller hur det kunde forsa så mycket blod ur en så pluttig blessyr.

Ingen surströmming blev det, trots att Ulvön är ett stink-fisk-mecca. Lite besviken över att inte ens känna en svag surströmmingsodör. Trodde det skulle ligga som ett moln över ön. Pappa K hade nog gärna smakat.

Men solen och värmen fattas oss, det är inget semesterväder alls. Det gör inte så mycket - för vi har ombokat vår Kap Verde-resa då vi inte kommer att kunna åka och vi har istället bokat en helt annan resa. Turkiet i slutet av augusti! Men vågar inte ropa hej ännu. Pappa K's värden har varit urusla, så jag försöker ställa in mig på en eventuell ombokning igen. Lite hoppas man ju förstås...

1 kommentar:

  1. låter mys med utflykt! hoppas lillen mår bra i fingret nu! håller alla tummar och tår att er resa blir av, ni förtjänar det verkligen! kramar

    SvaraRadera