måndag 25 mars 2013

vårskor och framtiden



Nya gymnastikskor till mig, till pöjken och till bruttan. Mannen på Intersport skrattar nog fortfarande åt hur hutlöst dyra skor han lyckades pracka på mig. Behöver ett par dressade dojjor också förstås, det går ju inte att idrotta hela dagarna.

Pappa K har fått nytt jobb, igen alltså, inte det nya han fick för en liten stund sedan, i Sundsvall blir det nu. Jordens chans, värsta bästa och supermegastolt! Nu blir det dock pendling och lite trix och fix för att få ihop vardagen. Jag jobbar ju kvar i lilla staden och barnen går på dagis här. 

Vi har varit lite till och från (mest från) vad gäller att bo kvar här. Vi lämnade spontant Stockholm (innan vi blev fyra) och hit 45 mil bort, till ett ställe vi har noll anknytning till. Och ett par år senare är vi kvar och har en mestadels trevlig tillvaro.  Efter att ha sålt stora huset som vi vantrivdes i hyr vi nu en liten lägenhet som vi trängs i men inte avskyr. Kändes som ett klokt val då vi velade så fasligt. Vi längtar hela tiden efter släkten och vännerna och ensamheten kan ibland vara rätt vidunderlig. Barnen längtar. Och man vill ge de små liven allt inklusive kusiner och farföräldrar i vardagen. Nu blir det såhär ett tag till och det blir säkert bra och vi får ett fint liv och så. Framtiden - vilka grejer - stay tuned.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar