lördag 1 december 2012

välkomnar vintern


med pulkaåkning och godaste varma chokladen ur termos - en kompis gjorde med rom och belgisk mörk choklad. Holy cow!

3 kommentarer:

  1. blogg.loppi.se/everydaylife2 december 2012 kl. 00:32

    Hello you! Nu har jag uppdaterat mig själv på de små ting som händer i erat liv. Stora applåder för väldigt fint jularrangemang, klart barn och man ska titta mycket och ofta och ösa ur beröm!

    Mokkasin är helt klart en av favvo-nätbuikerna, sjukt fina grejer, men av julklappar Hr kg inte köpt en enda... Shame in me! Hoppas ni har det gott och att lillan kryar på sig! För mig är det dags för fortsättning av jobbhelg.

    Gla och go första advent på er!! Stora kramar

    SvaraRadera
  2. Oj vad auto-korrekt kan ställa till det med stavningen ibland, har jag ska det stå, inte Hr kg och sen ska det ju stå shame ON me, inte in me... Tokigheter!

    SvaraRadera
  3. Haha, tack! Jag brukar inte skapa med händerna, så en blir ju överdrivet stolt. Mokkasin har så sjukt fina saker, allt är helt och hållet onödigt, men man blir glad av fint. Om jag hade högre i tak skulle jag vilja såna där pompom-bollar i silkespapper i taket. Dessvärre var det ett en vecka sedan jag lade beställningen och inget paket i sikte ännu... Ingen fara på taket, men gjorde en stor beställning som bara inte får komma bort. Älska autocorrect! Och advent! Såg att du varit på julbord, åh vad kul! jag ska också iväg med jobbarkompisar den 12e. Ha en finfin helg och stora kramar!!! Är ni i Stockholm den 23e förresten? Ska ha kalas i Täby.

    SvaraRadera