tisdag 15 mars 2011

yes!

Dermalogica-produkterna gjorde mig faktiskt inte ett jota snyggare. Ingen magisk förvandling till persiko-len Disneyprinsessa. Inte än iaf.

Det lutar åt att jag kan spara pengar genom att återgå till mina way billigare produkter från Apoteket. 1-0 till mamma M.

För pengarna jag sparar ska jag köpa kaffekapslar till finbryggaren. Så kan jag sitta i soffan, lite halvsjaskig i hyn, men med en supersmaskig espresso i näven! Gött.

2 kommentarer:

  1. Har oxå provat deras produkter för flera år sedan, inte för mig. Just nu använder jag Proactiv (yes, jag är en sucker flr reklam) och älskar deras grejer! Jag rekomenderar verkligen deras grejer. Men sen är ju huden så jäkla olika på alla... Men va tusan, vad är väl fin hy mot en nybryggd espresso, låter som bädta valet!

    SvaraRadera
  2. Jag ger upp snart, har testat det mesta. Men man är ju alltid på jakt efter mirakelmedel;) Just nu tror jag stenhårt på en bra primer, för jag läste om en i en blogg haha... Hmm, endera dagen när man har lite pengar över. Men tills dess - espresso!

    SvaraRadera