söndag 6 mars 2011

how i miss thee




En härlig brunch idag. Supersmasko. Älskar brunch så himla mycket. Barnvänligaste måltiden och mysigt att tjattra i goda vänners lag. Kan verkligen rekommendera restaurangen, skulle själv gärna prova middag där - Brasserie Elverket. Men det gäller att boka bord!

Filmen igår. Herre min skapare. Den var - öh, annorlunda? Vacker, intressant och gastkramande. Inte trist trots de många balettscenerna. Men obehaglig, tokmörk och som en lång mardröm man bara vill vakna upp ur. Så jag kan inte riktigt rekommendera den som trevlig kvällsunderhållning till lösviktsgodiset.

Se den där nya med Jennifer Aniston istället. Även om hon nog är lite läskig också, då hon gjort något otäckt med fejset och pratar utan att röra på läpparna. Men inte lika obehaglig som psyko-ballerinan i Black Swan.

2 kommentarer:

  1. Stockholm i mitt hjärta... Vackra bilder
    :-)

    Va kul att ni var å såg Black Swan, har varit så himla nyfiken på den, tror jag måste se den iallafall, men kanske vara beredd på nåt annat än vanlig drama!

    SvaraRadera
  2. Ja men se den! Den är verkligen bra - egentligen. Men hade gärna sett något pyttelite lättsammare i lördags. Men har noll koll på biofilmer nuförtiden, så otroligt sällan man kommer iväg. Du vet nog hur det är;)

    SvaraRadera