torsdag 19 augusti 2010

lokalbefolkningen säger Härnta


Nu är vi här! Efter att ha burit och kånkat på lådor, åkt skytteltrafik mellan Stockholm och Härnösand, packat upp lådor, fixat och donat så sitter jag äntligen här med datorn i knät, tv:n på och glasskålen i handen. Surrealistiskt att tänka sig att detta är vårt hem, och vår nya hemstad, har inte riktigt greppat konceptet.

Lägenheten är underbar! Jag ska visa fler bilder snart. Hela området är så pittoreskt, fint och lugnt. Det är så tyst här att när någon går förbi vårt sovrumsfönster så hör man gruset knarra. Vi njuter av att lägenheten är stor, lillplupp har ett eget rum som han ska inviga inatt (orolig och nojjig mamma, som vanligt!).

Jävlar i min låda vad det mycket att fixa med när man flyttar! Detta vill jag inte göra om på ett tag. Det blir inte lättare när man har en liten sötgurka som vill vara med och hjälpa till hela tiden, men mest ramlar och slår sig eller hittar något otäckt att tugga på, typ en skruvmejsel.

Nu väntar vi på att vår gamla lägenhet ska läggas ut för visning, och att folk klättrar över varandra för att bjuda högst och kamma hem den. Fin blev den, efter flyttstädet vi lejde bort och vår egenhändiga styling. Håller tummar och stortår för en bra slant.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar