fredag 27 augusti 2010

ett busfrö


Jomenvisst, ni gissade rätt, det är mamma M som har valt film. Man får välja varannan gång. Hämnden är ljuv, tänker säkert pappa K inombords och tänker hyra en läskig actionfilm, med massor av explosioner och blod, men lite handling, nästa gång. Men det får han. Varannan gång, utan gnäll ska det vara.

Bebis väger 9,3 kilogram och mäter en sisådär 70 centimeter i strumplästen. Allt gick bra på BVC. Förutom att bebis drog i sköterskans papper, handväska, käkade på måttbandet och försökte välta ut papperskorgen, bland annat. A ligger på en normal kurva nu, både vikt- och längdkurvan har planat ut.

Vi kilade förbi Öppnis också så A fick leka av sig lite. Han blev ordentligt luggad i håret av en liten tjej, och grät i högan sky. Men vad gjorde väl det, han gillade haket. Det blir fler besök där, redan nästa vecka tror jag minsann. En blir ju tokig i bollen av att bara hasa runt hemma.

I helgen händer det stora grejer i Härnösand - det är marknad! Vi har redan köpt färska munkar från ett stånd. Fredagkvällen bjuder på film och ostkrokar. Det blir inte mer action än så i lilla Härnta!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar