torsdag 15 november 2012

borta bra








Åter hemma! Vi har haft en kanoners semester, även om semestrar fått en annan innebörd upptäckte vi rätt snabbt. Vi slapp laga mat, diska och annat tråk. Fick mysa och ägna tid åt varandra. Men det blev inga långa middagar (armbågas med uppsnoffsade ryska turister runt buffén och därefter fortfort slänga i sig maten innan barnen ledsnat), inga timmar av solande (hello skuggan) eller sena kvällar (hello reslektyr och minibaren).

Det var toppen att resa med ett annat par med barn så man kunde turas om lite, ta sig ett dopp på egen hand eller ta en drink på kvällskvisten.

Hotellet var ett all-inclusive-komplex utan dess like. Helt ginormeous. Bad och mat åt alla håll. Så det var det vi gjorde mest - badade och åt. Och glodde på andra som gjorde likadant.

Flygresan dit gick strålande. Flygresan hem gick, ähum, inte riktigt lika smärtfritt. Vi kan väl bara konstatera att barnen är mer uthålliga än föräldrarna. Som lille A sa efteråt - jag blev ju helt galen på flygplanet. Jo tack. Men som "tur" var så var planet smockfullt med barnfamiljer, så inga ilskna blickar, tur.

Och lillskruttan har gjort världens utvecklingsskutt den senaste veckan. Hon säger mamma, vinkar, klappar händerna, går helt och hållet och flyttar väl snart hemifrån. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar