torsdag 28 februari 2013

jobbjobbjobb



Idag har jag stressat som en antilop för att hinna smita från jobbet till ett tandläkarbesök för att justera min bettskena som jag har för att jag är stressad. Och därefter gick jag med pöjken på dans och han vägrade som vanligt att dansa och satt bara i famnen. Så vi tittade på andras barn som for runt. Knasigheter.

Imorgon ska lillskruttan (och pojken) chilla första heldagen ensamma på förskolan. Woop!

måndag 25 februari 2013

vårpeppen



Känner ni också för att vårskrika som Ronja?

Vi gör det bara. Fast i kommentarsfältet nedan.

AAAAAHHHH!


söndag 24 februari 2013

bullmamman



Orkar knappt nämna det för det är så tjatigt. Bacillerna avlöser varandra, och nu var det A's tur att vara febrig. Ägnade dagen åt att baka siljoner bullar för att bjucka på jobbet imorgon. En promenix i solen med miss baby B. Eller baby och baby, det är ju dagisdags!


lördag 23 februari 2013

besatt av rosa


Vet inte vad som tagit åt mig. Vårkänslor? Vi skulle på kalas idag, men det blev inställt p.g.a. sjukdom. I stället lite träning, småshopping och promenix i solen. Ikväll hoppas jag på att hålla mig vaken snäppet längre än till kl.21. Igår efter jobbet gick vi på lite trevligt mingel hela familjen. Kl.20.25 satt jag och krokodilgäspade i soffan...

torsdag 21 februari 2013

golunch i jämtland



Idag har jag kört 48 mil bil och pladdrat hela sträckan med min arbetskamrat. Ätit sushi till lunch i Östersund. Varning för kokosvatten, inte gott! Och jo, sedan jobbade vi i strax över en timme. Väl hemma bjöd chefen på ärtsoppa och varm punsch. Var hemma lagom till nattning av barn. Nu - andas ut!



måndag 18 februari 2013

grottkvinnan



Den! Napp. Tack. Den! Napp. Tack. Så låter det mest. Och ett ihärdigt pekande, den den den. Och mammaa, med gnällig röst, när hon ledsnat på att knata runt. Och pappan och brorsan när det behövs. Gulligt miniprat.

Nya veckan kom med en skräll och är definitivt arbetsbetonad. Nytt ansvar på jobbet och en del att lära. Det blir tjänsteresa i veckan, ärtsoppa med punsch för att fira chefen och så en after work för hela familjen minsann. 

Jag är hiskligt sugen på att shoppa vårfint. Mest för känslan, inte alls för att det är dags att stoppa undan långkalsongerna.


söndag 17 februari 2013

om jag klarade mig?



Nej. 

Partyplanerna i fredags blev därigenom inställda och det var trist att missa en rolig grej med arbetskamrater. Men nu är vi rätt så utvilade och redo för friska tag. 


torsdag 14 februari 2013

alltså vilken skitdag


Det började bra. Lillskruttan piggare och pappa K överraskade mig rejält med en present deluxe. På eftermiddagen gick det fett utför. Lillplupp fick ett långt jack i hakan när han ramlade hemma. Det blev bråttom hem från jobbet och till vårdcentralen och nu är  gossen ihoplimmad och tejpad. Och sen började kräkfesten igen. Stackars pappa K denna gång. Gissa vem vap:ar* imorgon?

*vård av pappa, eller han får väl sköta sig själv mest, så sköter jag resten 

onsdag 13 februari 2013

konfererat



till denna fantastiska utsikt på Lotsstugan. Så att man tappar andan. Och tjälknöl fick vi till lunch göttgött. Hemmavid var det dock värre ställt. Lilla skruttan, som precis häromveckan var sjuk, är sjuk igen! Och med kräkis... Huvva.

fikat hittills




i veckan. Skyller allt på jobbet förstås. Och vi ska bli bjudna imorgon igen! Milde himmel.

måndag 11 februari 2013

men äre måndag eller



Om två veckor inskolning. Om tre veckor två heltidsarbetande päron. Om nio veckor byter maken jobb. Och så var det någon som slukade min arbetsdag hel, utan att högarna minskade nämnvärt. C'est lundi.

testlagat



Teriyakikarré med ris och inlagda grönsaker. Supersmarr. 

lördag 9 februari 2013

tröttmössa




blir en när en går på galej. En av mina absoluta favoriter på jobbet ska sluta, snyft, och vi hade fest med World of Warcraft-tema. B och jag har chillat hemma idag och bakat kladdkaka. Pappa K och A drog till Birsta och införskaffade något vi spanat på ett tag - en slow cooker som ska testas redan imorgon.

Nu blir det snart mello!

tisdag 5 februari 2013

dagens lärdom


Idag testade jag ett nytt lunchkoncept med arbetsskamraterna. Låt mig utvärdera detta för er. 

Kl.11.30 hurra hurra smörgåstårta och cupcakes till lunch! Det är som en dröm och jag vill aldrig vakna och äta micrad lunchlåda! Tisdagsextravagansen i denna kombo! Svårt att tygla upprymdheten. Kl.12.00 huva så mätt. Kl.12.30 ojoj, mår rätt illa. Hur tänkte jag egentligen? Kl.13.30 ajaj lite magknip. Kl.15 men hur kan jag vara vrålhungrig redan nu?!

Men kul var det!



måndag 4 februari 2013

mina tv-serier och jag


!

this girl is on fire


Lillskrutta med över 40 graders feber och vaken kl.03 - 05. Lite trötter på jobbet, men mest irriterad över en helt annan viktig grej. Ett välbehövligt frisörbesök var dagens enda vettiga. Och så blir nog veckan bättre, eller hur va?

lördag 2 februari 2013

svärmors hemslöjd




tillverkade med kärlek. 

lagom till mello






är vi hemma från storstaden. Jag har kursat på Clarion Sign och sockerkickat mig igenom långa dagar av seminarier. En after work i onsdags med vänner, thaimat med släkt i torsdags och födelsedagsfirande av svärmor igår kväll därtill. Så fina människor.