måndag 28 januari 2013

unnar mig

tio minuter i soffan efter en kaoskväll med barnen. No flow AB. Sonen trött och ilsken. Stressad mamma som behöver packa. Rätt dålig kombo. Men nu sover de små liven och projektet känns hanterbart.

Utmaningar!

söndag 27 januari 2013

❤ pink, lilac, turquoise and canary




Hjärnan har bytt årstid och tänker pasteller och småblommigt. En glass på en parkbänk! Men det är way långt kvar till sådant och termometern visar otaliga minusgrader vareviga dag. 

Jag är verkligen för rastlös för mitt eget bästa.

fredag 25 januari 2013

mjukisbrallor på



Proppmätt av amerikansk buffé till lunch på simhallen och eftermiddagstårta på jobbet. Struntade i after work:en och drog hem efter jobbet för bad med barnen och filmkväll med maken. Passar bättre ihop med träningsplanerna i helgen. Fin helg på er!



måndag 21 januari 2013

veckobörjan



Helgen avrundades med pulkabacken, ett träningspass och supersen-söndagsbio - Tarantinos nya - gå och se den! Ett sedvanligt blodbad till coolaste musiken.

Trots att jag kunde vara med utvilad är jag ändå så himla pepp på veckan. Det blir en rätt alldaglig sak med jobb, träning och skumbad med barnen. Men nästa vecka minsann reser familjen och jag till Stockholm för att jag ska på kurs. Tänker mig att det ska hinnas med after work förstås och en kik på vårmodet. Det gäller att drömma stort.

på småländsk mosters begäran


- ett litet kalascollage.

lördag 19 januari 2013

jubel och fanfarer


                             

Fiesta!



fredag 18 januari 2013

så att ögonen lyckotåras




Tiden går sannerligen fort när man har roligt. Lilla pinglan B fyller ett idag och får sin obligatoriska hipster-Kånken. Hurra hurra hurra! Imorgon blir det tårtkalas och hela tjottabaletten. 



onsdag 16 januari 2013

yadayada

En ska jobba, träna, plocka upp matrester/leksaker/kringkastade soffkuddar från golvytan, baka kakor till kalas, natta (åh den eviga varianten) och blogga om något kul. Åh naj, jag hann visst inte blogga om något kul! Attans.

söndag 13 januari 2013

för trött för rubrik





Technicus med norra hemisfärens vildaste knäppgökar. Fullt ös beskriver inte ens hälften.

lördag 12 januari 2013

skulle inte säga fynd


men ändå hittade jag ganska exakt det jag sökte. Gick in på världens mest överbelamrade loppis och ägaren frågade vad jag sökte. Jovisst hade han en sideboard i perfa skick undangömt. Det var bara en sak - priset.  Funderar en stund.

Ett tårtfat och en bok var desto fyndigare.

fredag 11 januari 2013

onsdag 9 januari 2013

jag dör vad gott

Ikväll åt jag bland det godaste jag ätit i denna stad. Bortbjuden till vänner som bl.a. bjöd på dumplings och kimchi. 

Var hitta wontondeg? Göra själv?

tisdag 8 januari 2013

projekt energikick



inga nyårslöften, men som sagt en förhoppning om mer energi. Fler besök på gymet, en tidig kväll här och var, promenader i friska luften, god mat, frukt och grönt och så vill jag lämna tankarna på jobbet - på jobbet. Och pussar, hemma, inte på jobbet.

lördag 5 januari 2013

årets första


gånger tre. 
Tulpanerna. 
Semlan. 
Och så förkylningen som knockade mig kl.20.30 igår.

Bättre idag. Idag blir det vimpel-pyssel och muffinsbak med lite Mando Diao tolkar Fröding i nya högtalarna. Loj söndag som sig bör.

onsdag 2 januari 2013

vardag tjugohundratretton



känns misstänkt likt vardag 2012. Hittills. Idag var det visst dags att kliva ur mina "man repelling" haremsbyxor och i något mer kontorspassande, packa lunchlådan i nya handväskan och traska de 50 metrarna till jobbet.      Har en känsla av att våren kommer att svoscha förbi. Och att vardagen inte kommer att vara sig lik. Endast två månader kvar av hemmavarande make!