lördag 25 juni 2011

glad midsommar lite sent


Hoppas att ni har en kanonhelg. Vädret kunde vara snäppet bättre. Men sällskapet kompenserar! Igår åkte vi till Västanåfallet och trekkade upp till toppen. Fick ett plötsligt campingsug av all frisk luft.

Blott två asstressiga helt överjobbiga arbetsdagar kvar... Sen semester! På onsdag går bilen söderut. I år har vi, av olika anledningar, knappt några planer. Något hittar vi nog på, men just nu är det nästintill tomt i kalendern. Man kanske skulle tänka på saken... Inget utomlands tyvärr, trots att det skulle sitta som en smäck och behövas. Men vi får chilla med polarna i Estocolmo, det är inte pjåkigt.

söndag 19 juni 2011

mr fancy panties


Skrotar hemma i helgen, vissa med moderns underbyxor på huvudet. Lillen är evighetssnorig och hostig, och meningen är att han ska bli frisk på något mirakulöst sätt, helst igår.

6 arbetsdagar kvar till semestern! Mamma M har 3,5 veckor och pappa K hela juli månad. Men vi har knappt några planer. Stockholm förstås och träffa nära och kära. Och så ska vi campa (camping-light varianten då, inte bo i tält huva, utan i campingstuga) med A's lilla polare I från Västerås och kika på den här Höga Kusten det talas så mycket om.

Nu blir det jordgubbstårtebakning, får fikagäster senare idag.

tisdag 14 juni 2011

regn, vab och rusk

Tack för att ni kikar in, trots att jag är en undermålig bloggare för tillfället. Det är lite skrotigt här i Norrland hos lilla familjen. Det här ska inte vara en gnällblogg, så därför håller jag snattran. Återkommer när peppen infunnit sig igen.

Inte långt till semestern nu.


söndag 12 juni 2011

better late than never







Förra helgen njöt vi av somriga Stockholm. Och nu har sommaren hittat hit till Norrland också. Jordgubbar, glass, grillning, trädgården och igår kväll cruisade massor med gamla härliga bilar förbi vårt hus. Riktigt kul att sitta på balkongen och se, inte bara bilarna, utan också passagerarna. Vissa smakfullare än andra.

Men nu måste jag kavla ut bulldegen! Ha en mysig söndag!