onsdag 30 juni 2010

En filt i gräset, jordgubbar, svalkande kvällsdopp i sjön, glass vareviga dag, blomlådor med penséer och ljumma kvällar som aldrig blir natt.




Det känns som att sommaren rinner iväg mellan mina fingrar. Ett par droppar hoppas jag hinna fånga innan den är till ända. Idag fick jag en droppe då jag satt med mina killar på en filt i Hagaparken, sen eftermiddag, och åt en Cornetto Freestyle Bröllopsstrut (märkligt produktnamn, hur då fri stil och bröllop? Fattar nada.). Glassen får betyget 2/5. Häng med killarna får 5/5, utan tvekan. Livet på en pinne.

tisdag 29 juni 2010

Tågbiljetter

Kollar på SJ:s hemsida efter biljetter. Hett tips verkar vara att boka en ombokningsbar biljett i god tid, för att få många slantar över att spendera i metropolen Härnösand.

lördag 26 juni 2010

Sommar i Stockholm


Tänka sig, om bara 1,5 månader så bor vi inte längre i Stockholm. Det är svårt att föreställa sig. Redan nu känns det tråkigt att behöva lämna familj och vänner. Men jag tror att vi kommer att få det tiptop i Härnösand. Vi har ju varandra. Och Facebook.

Nu är det många saker som behöver ordnas i raketfart - nytt boende, bort med gammalt boende, packa pick och pack osv. Jag är en rutinerad flyttare (15e gången?), så det ska nog gå bra. Har burit mången kartong i mitt liv, och det har alltid gått bra. Eller njae. Vid en flytt hade jag nackspärr för första och enda gången i mitt liv, och vid en annan så hade K brutet nyckelben, lunginflammation och nageltrång. Men vi håller tummar och stortår för att denna flytt blir en handikapp-fri succé.

Nu ska vi först njuta lite av sommaren i Stockholm.